Betaalinformatie

Keukenwarenhuis.nl biedt zowel in de winkel als via internet verschillende betaalmogelijkheden. Voor internet bestelling geldt dat, zodra wij de betaling hebben ontvangen, uw bestelling direct zal worden verzonden. De verwerking van de betaling is bij de ene betaaloptie sneller dan bij de andere. Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren.

Contant betalen:

Uiteraard kunt u bij ons in de winkel al uw aankopen contact betalen. Wij accepteren alle biljetten, dus ook die van €200,-en €500,-. Daarnaast accepteren wij natuurlijk onze eigen cadeaubonnen.
Irischeque's, VVV bonnen en andere kadobonnen accepteren wij helaas niet.

Betalen met pinpas:

U kunt in onze winkel met uw pinpas betalen. Wilt u grote aankopen doen, let er dan op dat iedere pas een daglimiet heeft. Deze ligt standaard tussen de 1000 en 2500 euro. U kunt deze limiet tijdelijk verhogen door contact op te nemen met uw plaatselijke bank.

iDEAL betalen:

iDEAL is een handig betaalmiddel. Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in een vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor de optie iDEAL, waarna u uw bank kunt selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. U kunt de betaling op dezelfde manier autoriseren zoals u bankoverschrijvingen doet.

Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Keukenwarenhuis.nl wordt meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. De bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

Veilig betalen:

Onze betalingen worden afgehandeld door onze Payment Service Provider: Ogone. Het gaat hier om betalingen via IDEAL en bankoverschrijving. Betalen via deze betaalopties is eenvoudig en geheel veilig.

Creditcard

U kunt bij ons met uw Visa- en Mastercard betalen.

Betalen onder rembours

Een rembours betaling is een betaling aan de deur met handtekening voor ontvangst. U kunt bij onze koeriers alleen contant betalen. De kosten voor rembours bedragen €9,-. Dit is een toeslag op de normale verzendkosten.

Voorwaarden voor rembours levering:

  • Maximum remboursbedrag €1.500,-

Wilt u een bestelling met een hoger bedrag onder rembours laten bezorgen neem dan even contact met ons op. Wij kunnen niet het maximale remboursbedrag ophogen (dit is namelijk door PostNL vastgesteld) maar wij kunnen wel samen met u een passende tussenweg vinden.

© 2007 - 2020 KeukenKastenOutlet.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel