Navigatie

REVOLUTIONAIRE DOORBRAAK IN DE KEUKENMARKT

Niemand houdt van wachten, u toch ook niet? of Waarom wachten, als het ook anders kan?

Keukenkastenoutlet.nl komt met een revolutionaire doorbraak in de keukenmarkt! Wij leveren in heel Nederland Duitse A-merk keukens, in iedere maat en opstelling, direct uit voorraad. De keukens zijn direct af te nemen, maar ook 6 maanden te reserveren.

Hoe doen we dat?

Keukenkastenoutlet.nl heeft vele ‘voetbalvelden’ vol met diverse maten en soorten kasten. Deze kasten worden samengesteld tot uw complete eigen droomkeuken. Van fluweelzachte soft white kaderkeukens tot grote hoogglans gelakte keukens, we hebben het allemaal. Uiteraard kunnen ook het aanrechtblad en de apparatuur worden meegeleverd.

Hoe werkt het?

Super simpel! In enkele klikken kunt u uw droomkeuken uit voorraad zelf samenstellen. Gewoon hier, op onze website. Lekker makkelijk, toch? 
Komt u er toch niet uit? Of heeft u vragen? Ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Onze klantenservice is te bereiken op het telefoonnummer +31(0)88-0101200 tussen 10:00 en 18:00 , of via Facebook.

Waarom Keukenkastenoutlet.nl?

Als enige kunnen wij uw droomkeuken direct uit voorraad leveren, met af fabriek voorgemonteerde keukenkasten.  Dit is niet alleen makkelijker, maar ook veel veiliger! De keukenkasten zijn namelijk al van tevoren door experts in elkaar gezet en gemonteerd. Scheelt niet alleen kluswerk, maar zorgt er ook voor dat de montage op en top in elkaar zit.

Onze Voorraad

De Voorraad bestaat uit de volgende 5 Keukenkasten genaamd Valencia, Lux, Capri, Florenz en Pure Black. Van ieder Keukenkast soort heeft Keukenkastenoutlet.nl verschillende kasten in diverse soorten en maten op voorraad. Hiervan kunt u de kasten los bestellen of samenstellen tot een hele keuken of bijkeuken. Hieronder volgen korte beschrijvingen en voorbeelden van de fronten.

!LET OP! Alle Keukenkasten zijn af fabriek voorgemonteerd!

KeukenKast Valencia wordt geproduceerd in de Nolte Keukens Fabriek, onder het label ECO. Deze luxe kaderdeur keuken is uitgevoerd in de kleur magnolia, welke zich goed laat vergelijken met de bekende meubelkleur RAL-9001.

   

KeukenKast Lux is een hoogglans wit gelakt front, de hoogglans lack-laminaat van de deuren is enorm sterk, eenvoudig te reinigen, en gaat levenslang mee. De Nolte Lux is uitgevoerd met luxe semi-greeploos-lijsten, en alle bovenkasten worden volledig greeploos geleverd.

hoogglans witte keukens  hoogglanswitte keuken

KeukenKast Capri wordt geproduceerd in de Nolte Keukens Fabriek, onder het label ECO. Deze luxe kunststof hoogglans keuken wordt geleverd in de kleur wit.

 

KeukenKast Florenz wordt geproduceerd in de Nolte Keukens Fabriek, onder het label ECO. Deze luxe fluweelzachte keuken is in de kleur wit. De toplaag heeft een fluweel zachte afwerking wat een hele mooie, rustige en luxe uitstraling geeft, de brede rvs handgrepen geven een rustig beeld.

   

KeukenKast Pure Black soft touch, gelakte mat zwarte keuken wordt geproduceerd in de Ballerina Kuchen Fabriek. Deze luxe gelakte keuken is in de kleur Mat Zwart. De Prachtige zwarte, zwaar metalen, handgrepen passen perfect!

Fraaie midden boring:
Hier ziet u een afbeelding van de midden-boring !
- De greep is zwart, op deze afbeelding RVS zodat u degreep beter zietzwarte keukenszwarte keukens

 

© 2007 - 2019 KeukenKastenOutlet.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel